Anne Wester

Personal trainer & voedingsconsulent


Ik ben Anne Wester, personal trainer bij Sports Performance en een echte fitnessliefhebber met meer dan 10 jaar ervaring in de sportbranche. Ik adem sport en heb bijna elke soort training of groepsles wel een keer gegeven of uitgeprobeerd. Ik ben gecertificeerd in het geven van groepslessen, waaronder bootcamp, bodypump, CrossFit en pre- en postnatale fitness.

Prenatale en postnatale fitness
Veel vrouwen willen tijdens hun zwangerschap fit blijven. Voor deze vrouwen geef ik zwangerschapsfitness (prenatale fitness). Dit zijn veilige trainingen, afgestemd op wat de toekomstige moeder aankan. Na de bevalling willen de meeste sportieve vrouwen hun vorm terug. Met postnatale fitness help ik hen dit doel te bereiken. Wederom met een aangepast trainingsschema als dat nodig is.

In 2020 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon. Ik weet als geen ander hoe beweging tijdens en na de zwangerschap van positieve invloed is op de kersverse moeder en baby.

“Sporten kan voor iedereen leuk en haalbaar zijn”


Taekwondo & CrossFit
Zelf sport ik ook veel. Ik heb 9 jaar taekwondo gedaan en in die tijd de eerste Dan behaald. Tot voor kort heb ik ook zaktrainingen gegeven aan volwassenen en kinderen. Daarnaast ben ik eerste geworden op het MBO CrossFit NK.

Voedingsadvies
Ik ben binnen Sports Performance niet alleen personal trainer, maar ook voedingsconsulente. Ik adviseer en begeleid mensen naar een gezond eet- en leefpatroon.

Opleidingen
MBO 4 Sport- en bewegingscoördinator, CIOS
Verschillende certificaten, ALO
Voedingsconsulent, Kosmeoo Health

Specialisaties
Personal training
Small Group training
Prenatale fitness
Postnatale fitness
Bootcamp
Bodypump
CrossFit
Sportmassage
Zaalsport & veldsport
Voedingsadvies

Werkzaam op locatie(s)
Sports Performance Alkmaar

Talen
Nederlands
Engels

Scroll naar top