Arsèn Cobelens

Fysiotherapeut


Ik ben Arsèn Cobelens en sinds 2020 ben ik fysiotherapeut bij Sports Performance Alkmaar. Ik onderzoek lichamelijke klachten bij patiënten, die invloed hebben op sport en het dagelijks leven. Vervolgens behandel ik deze mensen, zodat ze weer klachtenvrij kunnen bewegen. Fysiotherapie is zo’n mooi vak omdat ik mensen kan begeleiden en coachen in hun hersteltraject, zodat ze snel weer op hun oude niveau komen.

Voor ik bij Sports Performance Alkmaar werkte heb ik rugbyspelers van het Nederlandse rugbyteam behandeld. Ook heb ik met de vrouwen van de eredivisieclub VV Alkmaar gewerkt. Ik ben het dus gewend om met sporters op hoog niveau werken.

Zelf ben ik ook actief met sporten. Naast fysiotherapie doe ik aan tennis bij T.C. Bakkum in Castricum, waar ik ook tenniscoach ben. En ik voetbal bij Vitesse ’22, ook in Castricum. Bij die club ben ik ook actief als sportverzorger.

Daarnaast ben ik gecertificeerd in medical taping. Medical tape is dat gekleurde, rekbare tape dat sporters gebruiken wanneer ze spier- of gewrichtsklachten hebben. Ik weet precies hoe en waar op de huid je de tape moet toepassen voor het beste resultaat.

Opleidingen
HBO (Bsc) Fysiotherapie, Hogeschool Leiden
MBO 4 Sport- en bewegingscoördinator, CIOS
Medical taping, MSP Opleidingen

Specialisaties
Fysiotherapie
Medical taping

Werkzaam op locatie(s)
Sports Performance Alkmaar

Talen
Nederlands
Engels

BIG-nummer
99928276604

Scroll naar top