Zwangerschapsfitness

Gezond en fit. Tijdens én na je zwangerschap.

Zwangerschapsgym en sporten na de bevalling brengen vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Ze dragen er aan de ene kant aan bij dat je tijdens je zwangerschap zo fit mogelijk blijft. Aan de andere kant helpt het je na de bevalling sneller herstellen. Prenatale fitness en postnatale fitness zorgen er dus voor dat je letterlijk en figuurlijk goed in je vel zit. Dat maakt toch van iedereen een leuker mens?

Onze ervaren personal trainer Anne Wester is gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness en biedt op onze locatie Sports Performance Alkmaar een speciaal fitnessprogramma aan, afgestemd op – en exclusief voor – (aanstaande) moeders. De rode draad van onze fitnessprogramma’s tijdens en na je zwangerschap zijn:

  • Beweging
  • Krachttraining
  • Voeding
  • Gezondheid

Waarom zwangerschapsfitness?

Je lichaam ondergaat in deze periode veel veranderingen om je voor te bereiden op de bevalling. Maar je bent tot zoveel meer in staat dan je misschien denkt. Met de juiste sportieve benadering haal je veel energie en kracht uit deze bijzondere tijd. Met zwangerschapsfitness hou je jouw core en bekkenbodem gezond en sterk. Zo verhelp en voorkom je veel lichamelijke klachten. Niet alleen tijdens je zwangerschap en postpartum herstel, maar ook daarna. Dit zodat je je krachtig en vol vertrouwen voelt om de vormen van sport en bewegen te doen waar jij gelukkig van wordt.


Wat houdt het fitnessprogramma in?

Dat is deels afhankelijk van jouw behoeften als (aanstaande) moeder. Vind je het fijn om alleen of in kleine groepjes met een ervaren trainer te sporten? Bij Sports Performance Alkmaar kun je Healthy Mom small group training of personal training volgen.

Pakketten en tarieven

Ben je klaar om actie te ondernemen, zodat je je weer fit en energiek voelt? Of wil je eindelijk de klachten aanpakken waar je al zo lang mee loopt? Super! Maar waar begin je? Anne helpt je graag, zodat je snel resultaat kan boeken en je doelen kan behalen. Wil je met een trainer op onze locatie in Alkmaar aan de slag? Wees er snel bij zodat je in aanmerking komt voor onze tijdelijke introductieaanbieding.

Scroll naar top