Sports Performance Alkmaar

Fysiotherapiepraktijk in Alkmaar

Vanuit ons Performance Center in het AFAS Stadion in Alkmaar begeleiden wij sporters van elk niveau. Heb je fysiotherapie nodig, wil je van een blessure revalideren of wil je trainen voor meer kracht en conditie? Combineer dan, net als vele anderen, fysiotherapie en training in onze praktijk. Bij Sports Performance Alkmaar helpen we je graag bij het:

• Herstellen na een blessure of operatie
• Verleggen van je sportieve grenzen
• Voorkomen van nieuwe blessures

Sportfysiotherapie in Alkmaar

Onze fysiotherapiepraktijk in Alkmaar bevindt zich in het kloppende hart van de Alkmaarse topsport. Wij zijn namelijk sinds 2018 gevestigd in het prachtige AFAS Stadion. Maar dit voetbalstadion is niet de enige locatie in de buurt waar gesport wordt. Alkmaar telt vele sportverenigingen en er worden op verschillende niveaus vele sporten beoefend. En waar gesport wordt, raken helaas ook sporters geblesseerd.

Sports Performance Alkmaar helpt geblesseerde sporters herstellen van blessures en andere beweegklachten. Dit doen we met fysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatietechnieken én personal training, afgestemd op de wensen en behoeften van sporters.

(Sport)fysiotherapie

Voor iedereen die zonder klachten wil functioneren. Op elk niveau. Je kunt bij ons terecht voor klachten rond elke gewrichts- en spiergroep. We behandelen je klachten met diverse methodes, waaronder dry needling en exclusief in Nederland: Thermo4U

Postoperatieve revalidatie

Voor iedereen die wil herstellen na een orthopedische operatie. Je wordt weer snel gezond en fit dankzij onze postoperatieve revalidatie therapie. Altijd op een verantwoorde manier, aan de hand van een op maat gemaakt revalidatieplan.

Performance Training

Personal training, small group training, bedrijfsfitness, alles is mogelijk. Je verbetert onder professionele begeleiding jouw kracht, conditie en prestaties. Individueel, in een groepje of met collega’s. Voor professionele én recreatieve sporters.

Impressie

Onze fysiotherapiepraktijk in Alkmaar.

Fysiotherapeut in Overdie, Alkmaar Zuid

Het AFAS Stadion bestaat niet alleen uit een voetbalveld en kleedkamers. Aan de achterkant van het sportcomplex zijn bedrijven gevestigd. Sports Performance Alkmaar is één van deze bedrijven, gevestigd aan de Stadionweg 19. Dankzij onze focus op fysiotherapie en revalidatie voor sporters, passen het AFAS Stadion en Sports Performance Alkmaar perfect bij elkaar.

Fysiotherapiepraktijk in Boekelermeer-Noord

De buurt in Overdie waar Sports Performance Alkmaar gevestigd is, heet Boekelermeer-Noord. Deze buurt is vernoemd naar de Boekelermeerpolder, oorspronkelijk deel van Heiloo. Bij de uitbreiding van Alkmaar werd het noordelijk deel van de Boekelermeerpolder bij Alkmaar gevoegd. In Boekelermeer-Noord zijn veel bedrijven gevestigd, waaronder fysiotherapiepraktijk Sports Performance Alkmaar.

Adres

Hier vind je Sports Performance Alkmaar.

Locatie Alkmaar

Sports Performance Alkmaar
Stadionweg 19
1812 AZ
Alkmaar

info@sportsperformancenederland.nl
06 55252872

KvK: 68338864
BTW-nummer: NL8573 99 925 B01
IBAN: NL82ABNA0245622969

Routebeschrijving

Onze fysiotherapiepraktijk in Alkmaar is gevestigd in het AFAS stadion (AZ Alkmaar). Daarom kom je er gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer.

Met de bus vanaf Centraal Station Alkmaar

Neem Bus 2 richting Overdie Koelmalaan en stap uit bij halte Rhijnvis Feithlaan. Loop vervolgens via de Arcadialaan naar de Vondelstraat. Ga linksaf de Vondelstraat in en neem bij Verkeersplein Kooimeer de eerste afslag naar de Smaragdweg. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Stadionweg en loop richting het stadion. Deze reis duurt vanaf Station Alkmaar ongeveer 20 minuten.

Met de auto vanuit Alkmaar

Rijd via de N9 richting het AZ Stadion. Bij de grote rotonde rij je rechtdoor de Smaragdweg op. Sla vervolgens rechtsaf de Stadionweg op en rij langs het stadion tot je bent. Deze rit duurt 10 tot 20 minuten.

Met de auto vanuit Heiloo

Rij via de Kennemerstraatweg richting Alkmaar. Sla vervolgens rechtsaf de N9 op Richting het AZ Stadion. Bij de grote rotonde rij je rechtdoor de Smaragdweg op. Sla vervolgens rechtsaf de Stadionweg op en rij langs het stadion tot je bent. Deze rit duurt 10 tot 15 minuten.

Met de auto vanuit Heerhugowaard

Neem de Westerweg/N242/Provincialeweg richting Alkmaar en volg deze totdat je bij het AZ Stadion bent aangekomen. Draai de Stadionweg op en rij langs het stadion tot je bent. Deze rit duurt 10 tot 15 minuten.

Stel gerust jouw vraag

Wil je niet direct een afspraak maken maar heb je een vraag, bijvoorbeeld over onze manier van werken? Stuur ons dan een mailtje via het onderstaande formulier. Ralph of Tim beantwoordt je vraag doordeweeks binnen 24 uur. In het weekend kan het iets langer duren.

Leave this field blank
Scroll naar boven