Performance training

Kracht en conditie zijn belangrijk. Of je nu revalideert van een blessure, traint voor betere sportprestaties of gewoon fit wil blijven.

Trainingsplan op maat

Bij Sports Performance Zaanstad stap je de wereld van de topsport binnen. Wij nemen jouw wensen serieus en stellen een persoonlijk trainingsplan met je op. Daarin zitten conditietraining, krachttraining, en waar nodig ook fysiotherapie verwerkt. Je traint altijd onder professionele begeleiding, zodat jij jouw sportieve doelstelling op een verantwoorde manier haalt.

Personal Training & Small Group Training

Als je graag één-op-één traint, dan kan dat met Personal Training van Sports Performance Zaanstad. Trainen met een paar (sport)maatjes kan ook. We bieden naast Personal Training ook Small Group Training aan. Waar je ook voor kiest, kwaliteit is bij ons gegarandeerd. De trainingen worden in Koog aan de Zaan verzorgd door goed opgeleide trainers, en zijn altijd verrassend en uitdagend.

Team training

Zelfs complete sportteams kunnen bij ons terecht voor begeleiding. Diverse sportclubs werken intensief met ons samen om hun teams in topvorm te krijgen én te houden. Daarbij is blessurepreventie heel belangrijk. Door middel van gericht trainen, reduceren wij zichtbaar en meetbaar het blessureleed van de teams die wij begeleiden.
Daarnaast is het natuurlijk van belang om de fysieke prestaties van onze atleten te vergroten. Individuele atleten, maar ook voetbalschool Talent Goals, korfbalvereniging KZ/Keukensale.com en het Zaans Topsport Collectief (ZTC) trainen bij ons voor een betere performance in hun sport.

Locaties

Wij bieden Personal Training, Small Group Training en Bedrijfsfitness aan in ons Performance Center in Koog aan de Zaan.

Maak een afspraak

Sports Performance is er voor iedereen die het best uit zichzelf wilt halen, op elk niveau.

Scroll naar boven