Sports Performance Zaanstad

Vanuit onze fysiotherapiepraktijk in Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan behandelen en begeleiden wij sporters van elk niveau. Wil jij van een blessure revalideren of trainen voor meer kracht en conditie? Combineer dan, net als vele anderen, fysiotherapie en training in onze Zaanse praktijk. Bij Sports Performance Zaanstad helpen we je graag bij het:

• Revalideren na een blessure
• Verleggen van je sportieve grenzen
• Voorkomen van nieuwe blessures

Fysiotherapie

Voor iedereen die zonder klachten wil functioneren. Op elk niveau. Je kunt bij ons terecht voor klachten rond elke gewrichts- en spiergroep. We behandelen je klachten met diverse methodes, waaronder dry needling en exclusief in Nederland: Thermo4U

Revalidatie

Voor iedereen die wil herstellen van een blessure of (orthopedische) operatie. Je wordt weer snel gezond en fit dankzij onze revalidatietechnieken. Altijd op een verantwoorde manier, aan de hand van een op maat gemaakt revalidatieplan.

Performance Training

Personal training, small group training, bedrijfsfitness, alles is mogelijk. Je verbetert onder professionele begeleiding jouw kracht, conditie en prestaties. Individueel, in een groepje of met collega’s.

Impressie

Dit is fysiotherapiepraktijk Sports Performance Zaanstad.

De beste materialen om jouw performance te verbeteren.
Revalideer op jouw niveau.

Adres

Hier vind u Sports Performance Zaanstad.

Locatie Zaanstad

Sports Performance Zaanstad
Topsportcentrum De Koog
Wezelstraat 7a
1541 LZ
Koog aan de Zaan

info@sportsperformancenederland.nl
06 11803965

KvK: 68338864
BTW-nummer: NL8573 99 925 B01
IBAN: NL82ABNA0245622969

Routebeschrijving

Onze fysiotherapiepraktijk in Koog aan de Zaan ligt middenin in de gemeente Zaanstad. Daarom kom je er gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer.

Met de auto vanuit Krommenie en Wormerveer

Neem de N8/N203 richting Koog aan de Zaan. Sla rechtsaf de Guisweg op en sla vervolgens linksaf de Wezelstraat in. Ga vóór Zwembad Zaangolf rechtsaf naar de parkeerplaats bij Topsportcentrum De Koog. Dit is nog steeds de Wezelstraat. Vanuit Krommenie doe je er 10 tot 15 minuten over. Vanuit Wormerveer duurt het een minuut of 8.

Met de auto vanuit Assendelft en Westzaan

Vanuit Assendelft neem je de Dorpsstraat richting Kerkbuurt. Vervolgens sla je linksaf Communicatieweg Oost op. Bij Westzaan ga je via de N246 en N515 richting Westerkoog en Koog aan de Zaan. Neem de rotonde bij Westerkoog driekwart en rij via de S153/Guisweg naar Sportpark De Koog. Rij om de sportvelden heen totdat je bij Topsportcentrum De Koog bent. Vanuit Assendelft doe je er 10 tot 15 minuten over. Vanuit Westzaan ben je 7 tot 10 minuten onderweg.

Met de auto vanuit Zaandam
Neem vanuit Zaandam de S155 richting het Zaans Medisch Centrum en draai bij de rotonde rechtsaf de A7 op. Neem deze tot aan Knooppunt Zaandam en ga de A8 op richting Zaanstad. Neem afrit 3 vanaf de A8. Volg de S143/Guisweg en Wezelstraat tot aan Topsportcentrum De Koog. Vanuit Zaandam ben je 10 tot 20 minuten onderweg.

Openbaar vervoer:

Met de trein vanaf Station Zaandam

Vanaf Station Zaandam rijdt er zo’n 4 keer per uur een Sprinter naar station Zaandijk Zaanse Schans. Deze treinrit duurt maar 5 minuten. De trein komt ook langs Station Koog aan de Zaan trouwens. Vervolgens is het van Station Zaandijk Zaanse Schans nog maar 7 minuten lopen naar Sports Performance Zaanstad.

Looproute vanaf station Zaandijk Zaanse Schans

Vanaf station Zaandijk Zaanse Schans is het slechts 550 meter lopen naar ons Performance Centre. Loop via de Kogertunnel richting Sportpark De Koog. Sla vervolgens linksaf de Wezelstraat in. Ga vóór Zwembad Zaangolf rechtsaf naar Topsportcentrum De Koog. Dit is nog steeds de Wezelstraat. Wij zitten op de eerst verdieping van deze prachtige locatie.

Stel gerust jouw vraag

Wil je niet direct een afspraak maken maar heb je een vraag, bijvoorbeeld over onze manier van werken? Stuur ons dan een mailtje via het onderstaande formulier. Ralph of Tim beantwoordt je vraag doordeweeks binnen 24 uur. In het weekend kan het iets langer duren.

Scroll naar top