Review Sports Performance Zaanstad online

Jouw recensie betekent veel voor ons, want dan weten we wat we goed doen en wat in het vervolg beter kan. Maar je ervaring met ons helpt ook anderen bij het maken van de keuze voor een fysiotherapiepraktijk of performance center in Koog aan de Zaan en omgeving. Wil jij ons en anderen helpen met jouw review van Sports Performance Zaanstad? Beoordeel ons op Google of een van de andere onderstaande websites.
 
Voor onze toekomstige klanten en patiënten is het waardevol om te lezen:

  • Met wat voor klacht/blessure of met welk doel je bij ons bent gekomen.
  • Hoe je bij ons terecht bent gekomen en waarom je voor ons hebt gekozen.
  • Bij welk van onze vestigingen je bent behandeld of hebt getraind.
  • Met wat voor behandeling of training we je geholpen hebben.
  • Wie je geholpen heeft en hoe je deze samenwerking hebt ervaren.
  • Of je van je lichamelijke klacht of blessure af bent.
  • Of je je sportieve doel(en) met onze hulp gehaald hebt.

Natuurlijk snappen we het als je niet alles in een openbare review kwijt wil. Hou het dan gewoon bij de informatie die je wel wilt delen. Alle beoordelingen helpen.

Laat jouw review achter!

Om Sports Performance Zaanstad op Google te beoordelen heb je een Google account nodig. Heb je Gmail of een Android telefoon? Dan heb je ook een Google account. Heb je dat niet? Laat dan een review achter op Zorgkaart Nederland (geen account nodig), Facebook (Facebook account nodig) of Telefoonboek.nl (geen account nodig).

Alvast enorm bedankt!
Team Sports Performance Nederland

Stel gerust jouw vraag

Wil je niet direct een afspraak maken maar heb je een vraag, bijvoorbeeld over onze manier van werken? Stuur ons dan een mailtje via het onderstaande formulier. Tim of Ralph beantwoordt je vraag doordeweeks binnen 24 uur. In het weekend kan het iets langer duren.

Leave this field blank
Scroll naar boven