Sports Performance Zaanstad

Vanuit onze fysiotherapiepraktijk in Koog aan de Zaan behandelen en begeleiden wij sporters van elk niveau. Wil jij van een blessure revalideren of trainen voor meer kracht en conditie? Combineer dan, net als vele anderen, fysiotherapie en training in onze Zaanse praktijk. Bij Sports Performance Zaanstad helpen we je graag bij het:

• Herstellen na een blessure of operatie
• Verleggen van je sportieve grenzen
• Voorkomen van nieuwe blessures

Ervaren fysiotherapeut in Koog aan de Zaan

Er zijn veel fysiotherapeuten in Zaanstad en omgeving, maar geen met de sportfocus die wij hebben. Eigenaar Ralph zit al meer dan 30 jaar in het vak en is gespecialiseerd in het behandelen van knieletsel en hamstringblessures bij topsporters. Ralph is een tijd lang revalidatiespecialist bij AFC Ajax geweest. Dat is sportfysiotherapie op hoog niveau. Mede-eigenaar Tim werkt ook al járen met zaalvoetballers, korfballers en basketballers en is gespecialiseerd in het revalideren van langdurig geblesseerde sporters. Beide zijn trouwens fysiotherapeut én performance coach.

(Sport)fysiotherapie

Voor iedereen die zonder klachten wil functioneren. Op elk niveau. Je kunt bij ons terecht voor klachten rond elke gewrichts- en spiergroep. We behandelen je klachten met diverse methodes, waaronder dry needling en exclusief in Nederland: Thermo4U

Postoperatieve revalidatie

Voor iedereen die wil herstellen na een orthopedische operatie. Je wordt weer snel gezond en fit dankzij onze postoperatieve revalidatie training. Altijd op een verantwoorde manier, aan de hand van een op maat gemaakt revalidatieplan.

Performance Training

Personal training, small group training, bedrijfsfitness, alles is mogelijk. Je verbetert onder professionele begeleiding jouw kracht, conditie en prestaties. Individueel, in een groepje of met collega’s. Voor professionele én recreatieve sporters.

Impressie

Dit is fysiotherapiepraktijk Sports Performance Zaanstad.

Fysiotherapie in Westerkoog

Bovenin het puntje van de woonwijk Westerkoog – tegen de Zaandijkse wijk Rooswijk aan – ligt Sportpark De Koog. Onze moderne fysiotherapiepraktijk annex sport performance center is gevestigd in Topsportcentrum De Koog. Middenin het sportieve hart van Westerkoog dus, op de grens van Koog aan de Zaan en Zaandijk. Omdat wij veel sporters behandelen, is dit voor ons de ideale plaats.

Dé sport fysio voor Koog-Zaandijk en daarbuiten

Sports Performance Zaanstad is niet alleen dé fysiotherapiepraktijk voor sporters in Koog aan de Zaan en Zaandijk, in de volksmond dikwijls samengevoegd als Koog-Zaandijk. Ook mensen uit omliggende dorpen en steden in Zaanstad en omgeving weten ons te vinden voor fysiotherapie. Zo behandelen en trainen we onder andere mensen uit Westzaan, Zaandam, Wormerveer en Assendelft.

Topsporters van buiten Zaanstad komen vanwege onze expertise ook naar onze sportfysiotherapiepraktijk in Koog aan de Zaan. Bijvoorbeeld wanneer ze van specifieke blessures willen herstellen, of onder begeleiding hun sportprestaties willen verbeteren.

Adres

Hier vind je Sports Performance Zaanstad.

Locatie Zaanstad

Sports Performance Zaanstad
Wezelstraat 7a
1541 LZ
Koog aan de Zaan

info@sportsperformancenederland.nl
06 11803965

KvK: 68338864
BTW-nummer: NL8573 99 925 B01
IBAN: NL82ABNA0245622969

Routebeschrijving

Onze fysiotherapiepraktijk in Koog aan de Zaan ligt middenin in de gemeente Zaanstad. Daarom kom je er gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer.

Met de auto vanuit Krommenie en Wormerveer

Neem de N8/N203 richting Koog aan de Zaan. Sla rechtsaf de Guisweg op en sla vervolgens linksaf de Wezelstraat in. Ga vóór Zwembad Zaangolf rechtsaf naar de parkeerplaats bij Topsportcentrum De Koog. Dit is nog steeds de Wezelstraat. Vanuit Krommenie doe je er 10 tot 15 minuten over. Vanuit Wormerveer duurt het een minuut of 8.

Met de auto vanuit Assendelft en Westzaan

Vanuit Assendelft neem je de Dorpsstraat richting Kerkbuurt. Vervolgens sla je linksaf Communicatieweg Oost op. Bij Westzaan ga je via de N246 en N515 richting Westerkoog en Koog aan de Zaan. Neem de rotonde bij Westerkoog driekwart en rij via de S153/Guisweg naar Sportpark De Koog. Rij om de sportvelden heen totdat je bij Topsportcentrum De Koog bent. Vanuit Assendelft doe je er 10 tot 15 minuten over. Vanuit Westzaan ben je 7 tot 10 minuten onderweg.

Met de auto vanuit Zaandam
Neem vanuit Zaandam de S155 richting het Zaans Medisch Centrum en draai bij de rotonde rechtsaf de A7 op. Neem deze tot aan Knooppunt Zaandam en ga de A8 op richting Zaanstad. Neem afrit 3 vanaf de A8. Volg de S143/Guisweg en Wezelstraat tot aan Topsportcentrum De Koog. Vanuit Zaandam ben je 10 tot 20 minuten onderweg.

Openbaar vervoer:

Met de trein vanaf Station Zaandam

Vanaf Station Zaandam rijdt er zo’n 4 keer per uur een Sprinter naar station Zaandijk Zaanse Schans. Deze treinrit duurt maar 5 minuten. De trein komt ook langs Station Koog aan de Zaan trouwens. Vervolgens is het van Station Zaandijk Zaanse Schans nog maar 7 minuten lopen naar Sports Performance Zaanstad.

Looproute vanaf station Zaandijk Zaanse Schans

Vanaf station Zaandijk Zaanse Schans is het slechts 550 meter lopen naar ons Performance Center. Loop via de Kogertunnel richting Sportpark De Koog. Sla vervolgens linksaf de Wezelstraat in. Ga vóór Zwembad Zaangolf rechtsaf naar Topsportcentrum De Koog. Dit is nog steeds de Wezelstraat. Wij zitten op de eerste verdieping van deze prachtige locatie.

Stel gerust jouw vraag

Leave this field blank
Scroll naar boven