India Helleman

Personal trainer & groepstrainer


Ik ben India Helleman, personal trainer bij Sports Performance Zaanstad. Als gediplomeerd fitnessinstructeur geef ik naast personal training ook duotraining en groepstraining bij Sports Performance. Ik ben een echte sportfanaat en doe fanatiek aan handbal, kickboksen, skeeleren, fitness en SAQ-training. Daarnaast probeer ik regelmatig andere sporten uit voor de fun.

Handbaltraining
Naast mijn werk bij Sports Performance Zaanstad, geef ik al járen handbaltraining aan kinderen. Sinds enkele jaren geef ik ook mobility-, kracht- en core-training aan de senioren dames- en herenteams van Handbalvereniging Zaanstreek (HVZ).

Gediplomeerd fitnessinstructuur
Ik heb bij AALO Fitness Academies niet alleen mijn certificering voor Fitness instructeur behaald, maar ook voor Small group trainer en Fitness master. AALO wordt als opleider in de fitnessbranche erkend door Europe Active. Europe Active is een non-profit organisatie voor de Europese gezondheids- en fitness sector. Als gedreven fitness professional wil ik me ook nog specialiseren in andere richtingen die mij interesseren, zoals SAQ en mobility training.

Opleidingen
Fitness Trainer (level 1), AALO
Small Group Trainer (level 2), AALO
Fitness Master (level 3), AALO

Specialisaties
Personal training
Small Group training
Krachttraining
Core-training
Handbaltraining

Werkzaam op locatie(s)
Sports Performance Zaanstad

Talen
Nederlands
Engels

Scroll naar boven