Jens Wiersma

Performance trainer & leefstijlcoach


Ik ben Jens Wiersma, personal trainer bij Sports Performance Zaanstad. Een aantal jaar geleden ben ik hier begonnen als stagiair en had het zo naar mijn zin dat ik ben gebleven. Ik kwam erachter dat ik een natuurlijke drang heb om mensen verder te helpen. En met dat enthousiasme motiveer ik mensen om op sportief vlak het beste uit zichzelf te halen. Zelf ben ik ook actief sporter. Ik ben zelfs jarenlang topsporter geweest. Je verwacht het misschien niet, maar ook als tafeltennisser op hoog niveau is een topconditie écht nodig.

Altijd blijven leren
Door het volgen van onderwijs naast mijn werk als trainer, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkeling in mijn vakgebied. Omdat ik kennis opdoe over verschillende facetten van training, kan ik steeds meer mensen helpen.
 
Rust en revalidatie
Momenteel richt ik mijn aandacht op voedsel, ontspanning en slaap in combinatie met sport en topsport. Want rust is belangrijk. Het geeft je spieren tijd voor herstel. Daarnaast ben ik me aan het specialiseren op het gebied van revalidatietraining. Hierbij ligt mijn focus op mensen die herstellen van COVID, kanker, hartaandoeningen en chronische pijn. Maar ik kan straks ook mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met autisme helpen.

Opleidingen
HBO (Ba) Sportkunde, Hogeschool Inholland (Haarlem)

Specialisaties
Personal training
Revalidatietraining
Leefstijl coaching

Werkzaam op locatie(s)
Sports Performance Zaanstad

Talen
Nederlands
Engels

Scroll naar boven